Over ons

Aron Express is uw totaalaanbieder op het gebied van Transport.

Aron Express vervoert uw goederen nationaal en internationaal

 Aron Express regelt het transportproces van A tot Z. Of het nu gaat om één envelop, Express delivery of complete palletzendingen. Graag laten wij onze ervaring in uw voordeel werken. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en werk, maar ook kosten.

Aron Express is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf dat inspeelt op uw wensen. Zo bent u gegarandeerd van het juiste transport, ongeacht welke goederen u wilt vervoeren.

Efficiëntie, service en duurzaamheid staan bij ons hoog. Dit generen wij door een slim GPS-systeem, (continu) bereikbaar zijn en onze moderne autoparken.

Investeren in de toekomst

Wij investeren in de toekomst, en dat ziet u terug in onze werkzaamheden en vervoersmiddelen. Wij dragen de zorg voor uw goederen, wij doen alles voor een optimaal en veilig levering.

Het ervaren personeel biedt voor uw transport, de beste kwaliteit. Wij hebben de medewerkers geselecteerd op certificeringen en ervaringen. Ze staan voor u klaar.

Wij betalen ons personeel uit volgens de afgesproken CAO. Hiervoor heeft Aron Express de certificering van paychecked ontvangen, al sinds 2017. Dat houdt in dat onze personeel en onze loonadministratie op orde is.

Aron Express staat bekend als een betrouwbare, betrokken en als een flexibele partner, dit is te zien in de jarenlange samenwerkingen met onze klanten. Wij komen na wat wij zeggen en denken graag met u mee.

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk transport

Heeft u maatwerk transport nodig?